Αρχική>Θέρμανση>Φυσικό Αέριο>BUDERUS>Logamax plus GB172i Χωρίς ζεστό νερό χρήσης

Logamax plus GB172i Χωρίς ζεστό νερό χρήσης

Με κομψό σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα, ο Logamax plus GB172i ΧΖΝ της Buderus είναι η ιδανική επιλογή. Εισάγει τη νέα γενιά επιτοίχιων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης, η οποία ενσωματώνει ξεχωριστό σχεδιασμό από το μέλλον, ιδιαίτερα υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

  • Ενεργειακή κλάση Α+ σε συνδυασμό με θερμοστάτη CT100 & θερμοστατικές κεφαλές
  • Δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο με τον κατάλληλο θερμοστάτη
  • Πρωτοποριακός σχεδιασμός με πρόσοψη από Titanium Glas
  • 2 διαφορετικά μοντέλα από 35 έως 42 kW
  • Αναλογική ρύθμιση ισχύος του καυστήρα 1:8
  • Κύριος εναλλακτής θερμότητας χυτού κράματος Al-Si, ιδανικό υλικό για τεχνολογία συμπύκνωσης

 

Έξυπνος σχεδιασμός μέσα κι έξω

Ο νέος σχεδιασμός του Logamax Plus GB172i προσφέρει αντιχαρακτική και εύκολη στον καθαρισμό εξωτερική επιφάνεια γυαλιού “Titanium Glas”, καθιστώντας τον τεχνολογικό και οπτικό “διαμάντι”. Η επιφάνεια γυαλιού, είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε απαιτητικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Για όλες τις απαιτήσεις

Με πέντε μοντέλα που επιτυγχάνουν ισχύ από 24 μέχρι 42 kW, ο Logamax plus GB172i προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και καινοτόμα τεχνολογία, και είναι κατάλληλος για μονοκατοικίες και διαμερίσματα. Υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις: System για θέρμανση και Combi για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

Κορυφαία ποιότητα

Οι λέβητες Buderus είναι ιδανικοί γιατί δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αξιοποιώντας στο μέγιστο κάθε εξάρτημα που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Από την υψηλής απόδοσης τεχνολογία συμπύκνωσης έως τη δυνατότητα συνδεσιμότητας με τον κατάλληλο θερμοστάτη, καθώς και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται στον Logamax plus GB172i, εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα και αξιοπιστία.

Διασυνδεδεμένος και επεκτάσιμος

Με την επιλογή του θερμοστάτη RC200 ή RC310, το σύστημα θέρμανσης μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον λειτουργίες, ενώ με τη χρήση του προηγμένου θερμοστάτη TC100, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το WiFi του σπιτιού σας, ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο και επισκόπηση της θέρμανσής σας απομακρυσμένα από το κινητό ή το τάμπλετ σας.

Hydrogen ready 20%

Έτοιμοι για το μέλλον

Eγγύηση 5 ετών

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

GB172-35 i H"GR" GB172-42 i H"GR"
Θερμαντική Ισχύς (μέγιστη) [kW] 33 kW 40 kW
Βαθμός Απόδοσης [%] 93 % 93 %
Ενεργειακή Απόδοση A A
Διαστάσεις ΥxΜxΒ [mm] 440 840 x 350 mm 440 840 x 350 mm
Βάρος [kg] 51 51

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.