Αρχική>Θέρμανση>Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Το Φυσικό Αέριο από τότε που εισήλθε στην Ελλάδα έχει κερδίσει χιλιάδες καταναλωτές. Η χρήση του Φυσικού Αερίου έχει σημαντικές θετικές επιδράσεις στη χώρα μας, μιας και μειώθηκε η εξάρτηση από το πετρέλαιο και την ηλεκτρική ενέργεια δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει σταθερή ποιότητα καυσίμου χωρίς περιορισμούς.

Αποτελεί την καθαρότερη πηγή ενέργειας μετά τις ανανεώσιμες πηγές συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Το Φυσικό Αέριο μπορεί να επιλεγεί ως καύσιμο είτε για τη θέρμανση κατοικιών και γραφείων (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση), είτε για κλιματισμό, είτε και για μαγείρεμα. Στην περίπτωση της κεντρικής θέρμανσης η μετατροπή είναι εύκολη, οικονομική και συμφέρουσα. Το μόνο που απαιτείται είναι η αλλαγή του καυστήρα στον κεντρικό λέβητα της οικοδομής. Οι περιοδικοί ανεφοδιασμοί, οι δυσάρεστες οσμές αποτελούν πλέον παρελθόν, καθώς η παροχή του Φυσικού αερίου είναι συνεχής και δεν απαιτείται δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την ποσότητα που έχει καταναλώσει, αφού τοποθετείται μετρητής που μετρά την ποσότητα που εισέρχεται και καταναλώνεται και στον οποίο υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης διακόπτη που να κλείνει την παροχή.

Στην περίπτωση της αυτόνομης θέρμανσης ο χρήστης απολαμβάνει τα οφέλη της ελευθερίας και της οικονομίας, οφέλη που γίνονται πιο εμφανή με τη χρήση του Φυσικού Αερίου. Η λύση αυτή επιτρέπει την εγκατάσταση λεβήτων που συνδυάζουν τη θέρμανση των χώρων και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Οι λέβητες που χρησιμοποιούνται τοποθετούνται στον τοίχο του μπαλκονιού συνδυάζοντας τον ελάχιστο διαθέσιμο χώρο με τη συνεχή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης χειμώνα καλοκαίρι.

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.