Αρχική>ΝΕΑ>RealEnergy - Συντήρηση - Service Κλιματιστικού στη Θεσσαλονίκη

Συντήρηση - Service Κλιματιστικού στη Θεσσαλονίκη

68682 547078262010089 296120112 nΠοιον θα εμπιστευθείτε να κάνει service το κλιματιστικό σας ;
 

Στη Real Energy παρέχουμε τη τεχνογνωσία ετών για έναν επαγγελματικό καθαρισμό (συντήρηση) του κλιματιστικού σας.

Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε ότι αφορά την άρτια λειτουργία του κλιματιστικού, της εγκατάστασης και της συντήρησης είναι για εμάς αυτοσκοπός.

Οι πτυχιούχοι μηχανολόγοι-ψυκτικοί της εταιρίας μας με την εμπειρία πάνω από 18 χρόνια, θα συντηρήσουν με τον πλέον εξειδικευμένο τρόπο το οικιακό ή επαγελματικό κλιματιστικό σας οποιασδήποτε εταιρίας σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Θέρμης, Περαίας και οπουδήποτε αλλού κατόπιν συννενόησης.

Η συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ισχύος ψύξης και θέρμανσης, καθώς επίσης και για την πρόληψη από την ονομαζόμενη Νόσο των Λεγεωνάριων.*

Τυχόν ελλιπής συντήρηση μειώνει την απόδοση, αυξάνει την κατανάλωση και ενδεχομένως υποβαθμίζει την ποιότητα του αέρα. Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά αμελούμε να προβούμε στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, καλό είναι όμως να έχουμε κατά νου πως καμία μηχανή δεν είναι σε θέση να συνεχίζει να λειτουργεί εσαεί χωρίς καμία μορφή φροντίδας.

Η πρόληψη είναι πάντα το καλύτερο μέτρο και απαιτεί τη σωστή λειτουργία και τον καθαρισμό των κλιματιστικών μονάδων.

 

Η ΣΩΣΤΗ συντήρηση περιλαμβάνει:

Χημικό καθαρισμό στοιχείου εσωτερικής μονάδας.

Kαθαρισμό φίλτρων εσωτερικής μονάδας.

Έλεγχο ηλεκτρικών μερών εσωτερικής μονάδας.

Καθαρισμό αποχέτευσης.

Καθαρισμός φτερωτής & στοιχείου εξωτερικής μονάδας.

Χημικό καθαρισμό εξωτερικής μονάδας.

  • Έλεγχο σωστής λειτουργίας κλιματιστικής μονάδας.

Προσοχή: η αμέλεια συντήρησης μειώνει την απόδοση, αυξάνει την κατανάλωση και ενδεχομένως υποβαθμίζει την ποιότητα του αέρα.

 

*Η νόσος των Λεγεωναρίων οφείλεται σε βακτηρίδιο το οποίο αναπτύσσεται στο νερό. Τα συμπτώματα της νόσου είναι πυρετός, κεφαλαλγία, μυαλγίες, ενώ αν προσβληθούν οι πνεύμονες σημειώνονται φαινόμενα καρδιακής ανεπάρκειας. Ιδιαίτερη, λοιπόν, προσοχή και συντήρηση επιβάλλεται στα συστήµατα κλιµατισµού που λειτουργούν µε νερό (cooling towers) και στα κεντρικά συστήµατα κλιµατισµού που διοχετεύουν τον αέρα µέσω αγωγών,  στους οποίους η παρουσία σκουριάς και υγρασίας δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για την ραγδαία ανάπτυξη και πολλαπλασιασµό του βακτηριδίου. Τα κλιματιστικά μετατρέπονται σε τόπο συσσώρευσης παθογόνων μικροοργανισμών από την αναπνοή και τον ιδρώτα των ανθρώπων. Τα βακτηρίδια αυτά επαναπροωθούνται με το ίδιο σύστημα κλιματισμού στον αέρα των χωρών διαβίωσης ή εργασίας. 
 

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.