Αρχική>ΝΕΑ>RealEnergy - ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

1 egkatastash klimatistikou

Οι υψηλές θερμοκρασίες του υδραργύρου καλά κρατούν και όλοι αναζητάμε άμεση αντιμετώπιση της ζέστης με σωστή αγορά κλιματιστικού και φυσικά με την ταχύτερη τοποθέτηση του.

 Το πρώτο βήμα είναι η προμήθεια του κατάλληλου air condition, που να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου είτε για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική. Προτιμήστε κλιματιστικά inverter, που μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης A+++, αθόρυβα και φιλικά προς το περιβάλλον και σίγουρα η απόσβεση τους θα έρθει μέσα από την δυνατή απόδοση και την οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος!

Το επόμενο βήμα είναι η ανάγκη για γρήγορη εγκατάσταση από έμπειρους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη!

Η Real Energy καλύπτει ολοκληρωτικά το κομμάτι μιας επιτυχημένης αγοράς κλιματιστικού, εφόσον διαθέτει τα καλύτερα κλιματιστικά της αγοράς και εν συνεχεία υποστηρίζει γρήγορα την εγκατάστασή τους. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες κλιματιστικών, TCL, Inventor, Gree, Sendo, Daikin, Mitsubishi κ.α. Κατανοούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, ξεκινώντας από την πιο οικονομική πρόταση μέχρι την πιο ακριβή, πάντα, με στόχο την πιο συμφέρουσα και ταυτόχρονα αξιόπιστη κατασκευαστικά λύση που θα αφήσει μόνο ικανοποιημένους πελάτες!

Με την Aγορά ακολουθεί Εγκατάσταση με πολύ γρήγορη ανταπόκριση από εξειδικευμένους Μηχανολόγους - Μηχανικούς, που ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου προτείνουν πάντα την καλύτερη λύση με γνώμονα την οικονομία στην κατανάλωση και τη μέγιστη απόδοση του συστήματος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα τοποθετήσουν το σύστημα κλιματισμού της τελικής επιλογής σας με τον αρτιότερο τρόπο, με εγγυημένη τη σωστή λειτουργία του, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! 

Η Ποιότητά μας σφραγίζεται με 5 χρόνια Εγγύση και πάνω στην αγορά του κλιματιστικού και 5 χρόνια Εγγύηση όσο αναφορά την εγκατάσταση του. Επίσης η μελέτη και η επίβλεψη του χώρου εγκατάστασης των κλιματιστικών, γίνεται εντελώς δωρεάν για την Καλαμαριά και τη Θεσσαλονίκη!

Θα βρείτε τα προϊόντα μας σε ένα σύγχρονο εξοπλισμένο κατάστημα στην οδό Αιγαίου 3 στην Καλαμαριά. Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλ. 2310 029669

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.