Αρχική>Θέρμανση>Πέλλετ>Τζάκι Πέλλετ>Τζάκι Αερόθερμο Πέλλετ

Τζάκι Αερόθερμο Πέλλετ

Τα Αερόθερμα Τζάκια πέλλετ της Real Energy μπορούν να ζεστάνουν χώρους μικρών και μεγάλων διαστάσεων με την παραγωγή ζεστού αέρα. Τα συγκεκριμένα τζάκια είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε εστία, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία για εξαιρετικές αποδόσεις και λειτουργικότητα του παλιού τζακιού.

Προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε διακόσμηση χάρη στη μεγάλη ποικιλία επενδύσεων τόσο από ατσάλι όσο και από κεραμικό χειροποίητο και μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη όσον αφορά την απόδοσή τους και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η Real Energy διαθέτει Τζάκια Πέλλετ Αέρα που μπορούν να θερμάνουν έως και 140m2 ενιαίου χώρου και μάλιστα ορισμένα μοντέλα διαθέτουν σύστημα αεραγωγών που διοχετεύουν το ζεστό αέρα και σε διπλανούς χώρους.

Φυσικά πάντα λαμβάνεται υπόψη η γεωγραφική θέση και φυσικά οι ενεργειακές απώλειες, όπως π.χ. η μόνωση και τα κουφώματα.

Αρχή λειτουργίας

Το αερόθερμο τζάκι σόμπα πέλλετ τοποθετείται στην εστία του παλιού τζακιού, όπου ανάλογα από τα τετραγωνικά m2 του χώρου γίνεται και η επιλογή του μηχανήματος.

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, μια ηλεκτρική αντίσταση ανάβει τα πέλλετ που θα τροφοδοτηθούν αυτόματα στο χώρο καύσης και η φλόγα που θα ανάψει διατηρείται από τη λειτουργία ενός ανεμιστήρα. Η καύση του πέλλετ δημιουργεί θερμά αέρια τα οποία περνούν στο εσωτερικό του τζακιού από ειδικές διαδρομές και φυσικά θερμαίνουν τα εσωτερικά τοιχώματα της σόμπας. Ένα βεντιλατέρ (ανεμιστήρας) προωθεί αέρα μέσα από τα θερμά αυτά τοιχώματα και βγαίνει από τις γρίλιες πλέον ζεστός στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι. Τα αέρια της καύσης εξέρχονται στο περιβάλλον από την καμινάδα της συσκευής

Κάθε συσκευή πέλλετ έχει ένα συγκεκριμένο βαθμό απόδοσης, ο οποίος επί της ουσίας είναι το ποσοστό της θερμότητας της καύσης που απορροφάται από τα τοιχώματα του τζακιού και μεταδίδεται μέσω του θερμού αέρα στον χώρο. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερη είναι και η απόδοση του τζακιού.

Εγκατάσταση και καπνοδόχος

Η Real Energy κάνει την εγκατάσταση αερόθερμου τζακιού πέλλετ να φαίνεται απλή και χωρίς να χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις στο χώρο που θα τοποθετηθεί. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και εγκαταστάτες που διαθέτει μπορούν να τοποθετήσουν με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το μηχάνημα που επιλέξατε . Η εμπειρία μας σε τοποθετήσεις τέτοιου τύπου σας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία και την άμεση εξοικονόμηση χρημάτων.

Συντήρηση και Τεχνική υποστήριξη

Όλα τα τζάκια πέλλετ αέρα της εταιρίας μας είναι έτσι εργονομικά κατασκευασμένες, ώστε ο χρήστης να μπορεί πολύ εύκολα να κάνει τον τυπικό καθαρισμό, ο οποίος εξαρτάται από τις ώρες και συνθήκες λειτουργίας του μηχανήματος. Η συντήρηση του μηχανήματος γίνεται από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς.

Οι μηχανικοί της Real Energy δεν προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο αξιόπιστα μηχανήματα, αλλά τη τεχνογνωσία μας στο τομέα της θέρμανσης. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε ότι αφορά την άρτια λειτουργία της συσκευής και της εγκατάστασης γενικότερα, είναι για εμάς αυτοσκοπός.

end faq

The Best Bookmaker Betfair Review betfair cvisit from here.